Gestiona els dispositius per punt de venda

Afegir i assignar dispositius als punts de venda del teu negoci permet al teu equip iniciar la sessió al TPV Square amb codis de dispositiu senzills i segurs. Així, la informació del compte que quedarà protegida i no caldrà que donis el teu correu electrònic i la teva contrasenya als empleats que també hagin d’accedir-hi.

Quan es crea un codi de dispositiu per primera vegada, s’ha d’assignar el dispositiu a un punt de venda específic. Pots crear i modificar els punts de venda en qualsevol moment des del Tauler de control. Els codis del dispositiu permeten vincular un telèfon o tauleta a un punt de venda concret, cosa que permet generar informes per a cada dispositiu.

Nota: els codis de dispositiu no es poden fer servir per accedir al Tauler de control en línia de Square ni a la configuració del compte. Per donar a un empleat les seves pròpies credencials d’inici de sessió al Tauler de control, comença creant empleats a la llista de l’equip.

Genera un codi de dispositiu

Nota: si no ho has fet, tanca completament la sessió de l’aplicació de Square abans de començar.

Pots generar un codi de dispositiu des del Tauler de control en línia de Square > Configuració > Compte i configuració. Per generar i fer servir un codi de dispositiu:

1. A la pàgina de Compte i configuració, ves a Informació del negoci > Dispositius.

2. Fes clic a Crea un TPV.

3. Introdueix un àlies per al dispositiu i un punt de venda, i ajusta la resta de paràmetres si escau. És possible que apareguin més opcions de configuració en funció del tipus de TPV que tinguis.

4. Fes clic a Crea per generar el codi.

5. Envia’l per correu electrònic o per telèfon fent clic a Envia el codi del dispositiu > Envia.

6. Fes clic a Fet quan hagis acabat.

7. Obre l’aplicació de Square al teu dispositiu mòbil i toca Inicia la sessió.

8. Toca Fes servir un codi de dispositiu i introdueix-lo. Quan hagis acabat, l’estat del dispositiu al Tauler de control hauria de ser Actiu.

Abans d’iniciar la sessió amb un codi de dispositiu, assegura’t de tancar la sessió a qualsevol aplicació de Square que estiguis fent servir, com ara TPV Square, Square per a comerços i Square per a restaurants. Els codis de dispositiu t’ajudaran a mantenir la configuració i qualsevol canvi que hi facis entre els diversos dispositius. Els empleats poden registrar l’entrada amb la contrasenya personal i podran dur a terme determinades accions en funció del grup de permisos a què pertanyin.

Nota: si no es fa servir en 48 hores, el codi de dispositiu vencerà i caldrà que iniciïs la sessió a l’aplicació de Square per restablir-lo.

Gestiona els codis del dispositiu

Un cop hagis afegit el primer dispositiu, podràs gestionar-ne els codis des del Tauler de control en línia de Square a Configuració > Dispositius. Des d’aquí, pots modificar-los, restablir-los o desactivar-los.

Modifica un codi de dispositiu

Per modificar el codi del dispositiu:

1. A la pàgina Dispositius, selecciona el dispositiu.
  2. Fes els canvis necessaris i fes clic a Desa.

Restableix o desactiva un codi de dispositiu

Si perds el dispositiu o te’l roben, pots restablir-ne o eliminar-ne el codi. Per començar:

1. A la pàgina Dispositius, selecciona el dispositiu.
  2. Fes clic a Restableix el codi del dispositiu per obtenir-ne un de nou o a Elimina per desactivar-lo.

Resolució de problemes

Per solucionar problemes bàsics amb els codis de dispositiu, procura actualitzar el programari del dispositiu i l’aplicació de Square.