Inici>Vendes en línia Square

Comença amb Links de pagament Square

Link de pagament de Square

Crea enllaços de pagament i comença a vendre avui mateix

Amb Links de pagament Square, els clients et podran comprar els teus articles online sense que hagis de crear cap web d’ecommerce.

Nota: Pagaments en línia Square i els seus links ara passen a dir-se Links de pagament Square, tot i que les seves funcions no han canviat i continuaran oferint-se de la mateixa manera.

Perquè puguin comprar els teus articles quan vulguin, envia un link de pagament als clients a través d’una campanya per correu electrònic o publica’l a les xarxes socials o al teu blog. Permet als clients comprar els teus articles online sense necessitat de crear un web d’ecommerce. Prova Links de pagament Square sense comissions per avançat i només pagaràs una comissió de l’1,4 % + 25 cèntims per transacció amb targetes europees i del 2,9 % + 25 cèntims amb targetes no europees quan facis una venda.

Revisa les respostes a les preguntes més freqüents sobre com fer servir Links de pagament Square.

Nota: Links de pagament Square només es pot fer servir per a les vendes en territori nacional. Si vols vendre online a tot el món o crear un web d’ecommerce totalment personalitzable, et recomanem Vendes en línia Square.

Crea links amb Links de pagament Square

Per començar a fer servir Links de pagament Square, ves al Tauler de control en línia o a l’aplicació de Square. Amb aquests links podràs:

Per crear un link de pagament des del Tauler de control en línia de Square:

1. Al Tauler de control en línia de Square, ves a Links de pagament.

2. Fes servir els botons per indicar si vols crear un link, un botó o un codi QR.

3. A Finalitat del link, indica si es farà servir per cobrar pagaments, vendre articles o acceptar donacions.

4. Introdueix el nom del link que es mostrarà al client.

5. Si se’t demana, introdueix l’import que vols cobrar.

6. Selecciona Afegeix una imatge per pujar-hi una foto: pots fer-ho des dels fitxers de l’equip o la col·lecció d’articles. Nota: si afegeixes una imatge a un article de la col·lecció que ja en tenia una, la nova reemplaçarà l’anterior. Si vols, també pots modificar-la ajustant-ne el zoom.

7. Si se’t demana, tria una Freqüència.

8. Podràs afegir-hi una descripció si vols. La descripció de cada link de pagament té un límit de 400 caràcters. Nota: si crees un link per a un producte que acabes d’afegir a la col·lecció, pots afegir-hi una descripció, que també es mostrarà a la col·lecció d’articles. Si en crees un per a un article que ja tenies a la col·lecció, pots conservar la seva descripció o modificar-la. Ara per ara, només pots gestionar les descripcions des del Tauler de control en línia de Square.

9. Selecciona Crea un link.

10. Selecciona Copia el link per compartir-lo on vulguis.

Trobaràs més recursos sobre com crear i gestionar Enllaços al procés de pagament a l’aplicació.

Gestiona Links de pagament Square

Un cop hagis creat un link de pagament, podràs començar a acceptar pagaments online. Pots gestionar tots els links des de la secció Links de pagament del Tauler de control en línia de Square, on trobaràs una llista de tots els links i les vendes generades amb cadascun d’ells, tant si estan actius com si no.

També pots accedir als links de pagament i activar-los des de la col·lecció d’articles. Per fer-ho:

1. Al Tauler de control en línia de Square, ves a Articles per accedir a la Col·lecció d’articles.

2. Selecciona l’article que vols vendre a través d’un link de pagament.

3. Activa l’opció Links de pagament.

4. Selecciona Desa quan hagis acabat.

Quan activis els links de pagament a la col·lecció d’articles, podràs accedir a més opcions, com ara:

• Activar despeses d’enviament des de la Configuració dels enllaços de pagament.

• Recollir informació de l’enviament, com ara l’adreça postal, a la pàgina del procés de pagament.

• Activar l’impost sobre les vendes des dels Configuració dels enllaços de pagament.

• Mostrar una imatge del producte a la pàgina del procés de pagament.

• Mostrar variants dels productes a la pàgina del procés de pagament.

Nota: quan el símbol del cadenat està blau, significa que el link de pagament està actiu. Si està inactiu, apareixerà en gris.

Per defecte, només els propietaris del compte poden fer servir Links de pagament, tot i que poden assignar-hi permisos a tot l’equip a través de la secció Permisos. Un cop activada aquesta funció, el personal amb accés al Tauler de control en línia de Square podrà consultar, crear, actualitzar i gestionar la configuració corresponent.

Accepta notes dels clients

Si vols, els clients podran afegir comentaris o notes quan facin pagaments a través de Links de pagament Square, molt pràctic per:

• Recopilar informació sobre les comandes.

• Registrar informació sobre les donacions.

• Personalitza les comandes.

Per acceptar notes o comentaris dels clients:

1. Al Tauler de control en línia de Square, ves a Links de pagament.

2. Ves a Configuració > General.

3. Activa l’opció Nota del client.

4. Fes clic a Desa.

Quan els clients paguin mitjançant un link, trobaran un requadre on podran afegir una nota. Si el fa servir, la informació que hi introdueixi es mostrarà en els detalls de la comanda. Per consultar la nota, selecciona Transaccions al Tauler de control de Links de pagament Square i fes clic al pagament corresponent. També trobaràs aquesta informació a l’Administrador de comandes.

Si has configurat Vendes en línia Square, aquesta opció apareixerà a la configuració de la plataforma i no a la de Links de pagament.

Per activar les notes de clients a través de Vendes en línia Square:

1. Al Tauler de control en línia de Square, ves a Ecommerce > Vendes en línia per accedir a la Vista general de Vendes en línia Square.

2. Ves a Configuració > Procés de pagament o a Configuració compartida > Procés de pagament i selecciona Configuració avançada.

3. Marca la casella Permet que el client deixi una nota per al negoci.

4. Selecciona Desa quan hagis acabat.

Consulta més informació sobre el seguiment dels pagaments amb els enllaços al procés de pagament de Square.

Activa les propines a Links de pagament Square

Quan crees un link de pagament, pots permetre que els clients deixin propina. Per fer-ho:

1. Inicia la sessió al Tauler de control en línia de Square i fes clic a Links de pagament.

2. En crear el link, ves a Configuració avançada i marca la casella Activa les propines.

3. Introdueix un nom per al link i l’import corresponent.

Fes clic a Crea un link i selecciona Copia el link per compartir-lo on vulguis.

Per configurar les opcions de propina i els imports d’un punt de venda concret:

1. Inicia la sessió al Tauler de control en línia de Square i fes clic a Links de pagament.

2. Fes clic a Configuració > General.

3. A Configuració de punts de venda, selecciona el punt de venda vinculat a Links de pagament Square.

4. A Propines, selecciona Opcions de les propines

5. Pots triar entre Propines intel·ligents (percentatge i import) o Propines percentuals perquè es mostrin les opcions corresponents al procés de pagament.

6. Defineix fins a tres Imports percentuals perquè es mostrin als clients.

7. A més, configura el percentatge predeterminat que els clients trobaran a la pantalla del procés de pagament.

Comparteix links de Links de pagament Square

Només has de copiar els links de pagament per compartir-los allà on vulguis, per exemple, als correus electrònics que enviïs, en les xarxes socials o en el teu blog.

En fer clic al link per pagar una compra, es redirigirà al client a una pàgina de pagament única on podrà fer servir tant una targeta com Apple Pay o Google Pay.

Nota: no s’emetrà cap rebut estàndard personalitzat per a les compres efectuades mitjançant links de pagament, sinó que es generarà un rebut digital bàsic.

Crea una campanya de màrqueting amb Links de pagament Square

Pots promocionar els articles enviant una campanya de Màrqueting Square als clients. Per incloure un link de Links de pagament Square en la campanya:

1. Al Tauler de control en línia de Square, ves a Links de pagament per crear el link al procés de pagament.

2. Un cop fet, copia’l fent clic a la seva icona.

3. A continuació, ves a la secció Màrqueting. Segons el tipus de campanya, podràs enganxar el link de pagament directament al cos del missatge.

4. Envia la campanya.

Quan els clients rebin el missatge, podran fer clic al link de pagament per comprar l’article directament.

Nota: en aquests moments, no pots fer un seguiment dels clics als links de pagament.

Crea codis QR per als links de Links de pagament Square

Pots descarregar i imprimir codis QR personalitzats perquè els clients paguin de manera senzilla i sense contacte a través de Links de pagament Square.

Per crear el codi QR d’un article des del Tauler de control en línia de Square:

1. Al Tauler de control en línia de Square, ves a Links de pagament per crear-ne un per vendre un article.

2. Selecciona l’article en qüestió.

3. Un cop generat el link de pagament, podràs seleccionar Crea des de l’opció Codi QR.

4. Descarrega el codi QR al dispositiu per imprimir-lo i fer-lo servir al negoci.

Consulta com configurar i gestionar un Codi QR per al pagament a l’aplicació de TPV Square.

Disseny de marca

Personalitza els links de Links de pagament Square.

Logotip i capçalera

Pots col·locar el teu logotip a la capçalera dels enllaços de pagament. Per afegir un logotip a Links de pagament Square:

1. Al Tauler de control de Square, ves a Enllaços de pagament.
  2. Al menú Configuració, selecciona Brànding > Logotip.
  3. Fes clic a +Afegeix un logotip d’amplada completa per pujar el logotip. Per garantir que la imatge tingui alta resolució, recomanem que la mida del logotip sigui de 1280 x 680 px o que tingui una relació de 2:1.
  4. Selecciona i puja una imatge.

Nota: si ja has afegit un logotip d’amplada completa a Configuració del compte > Punts de venda > Informació del punt de venda, el logotip apareixerà automàticament a la capçalera de la pàgina del procés de pagament i s’aplicarà a la imatge dels rebuts, factures, reserves de cites i màrqueting.

Botons de compra de l’enllaç de pagament

Crea un botó de compra i afegeix-lo al teu web perquè els clients puguin anar de manera còmoda i directa al procés de pagament. Crea el teu botó de compra generant un petit fragment de codi HTML que pots incrustar al web, al blog, a la pàgina d’inici o al text d’un correu electrònic.

Consulta més informació sobre com afegir botons de compra al web amb Links de pagament Square.

Informes de Links de pagament Square

Si vols saber si els links de Links de pagament Square funcionen, pots consultar-ne el rendiment al Tauler de control en línia de Square: a la columna Vendes totals hi trobaràs les vendes que ha generat cadascun d’ells.

També pots consultar totes les vendes al tauler de control en línia de Square. Des de la secció Informes, filtra per Origen > Links de pagament.

Desactiva o elimina links de Links de pagament Square

Pots fer-ho en qualsevol moment seguint aquests passos:

1. Al Tauler de control en línia de Square, ves a Links de pagament.

2. Selecciona el link de pagament que vols desactivar o eliminar.

3. Fes clic a Desactiva o Elimina a la part inferior de la pàgina d’informació de l’article.

Nota: si has compartit el link amb els clients i el desactives o elimines, deixarà de funcionar.

Subscripcions amb Links de pagament Square

Pots acceptar pagaments setmanals, mensuals, trimestrals o anuals de diversos clients a través d’un mateix link de pagament per subscripció. Per a més informació, consulta l’article Subscripcions a Pagaments en línia Square.

Fidelització Square amb Links de pagament Square

Amb Fidelització Square, pots crear un programa de recompenses digitals per premiar els clients per les seves compres.

D’altra banda, Links de pagament Square et permet crear links de pagament que facin servir Fidelització Square. Els clients poden registrar-se al programa de fidelització i aconseguir o bescanviar recompenses indicant el seu número de telèfon durant el procés de pagament. Si ja tens una subscripció a Fidelització Square, no hauràs de pagar res més per fer servir el teu programa amb Links de pagament Square.

Si és la primera vegada que crees un programa amb Fidelització Square:

1. Al Tauler de control en línia de Square, ves a Clients > Fidelització.

2. Segueix els passos per crear el teu programa de fidelització.

3. Un cop hagis activat el compte de Fidelització Square i creïs recompenses, es mostrarà automàticament als clients l’opció de registrar-se i obtenir o bescanviar recompenses als links de pagament.

Si ja havies creat un programa amb Fidelització Square, es mostrarà automàticament als clients l’opció de registrar-se i obtenir o bescanviar recompenses als links de Links de pagament Square.

Nota: tingues en compte aquestes limitacions a l’hora de fer servir Fidelització Square amb Links de pagament Square:

• En aquests moments, només es pot fer servir Fidelització Square amb Links de pagament Square a través de l’opció Envia links de pagament de l’aplicació de TPV Square.

• Les notificacions per missatge de text de Fidelització Square només estan disponibles per a les compres fetes a l’establiment.

Consultar més informació sobre com comença amb el programa de fidelització de Square i crear un programa de fidelització. També pots donar un cop d’ull a les Preguntes freqüents sobre Fidelització Square.

Cupons amb Links de pagament Square

Els clients podran aplicar els cupons que hagis creat amb Marketing Square als links de pagament que els enviïs. Per aplicar el descompte, hauran d’introduir el codi al camp corresponent de la pantalla de pagament del link. Només es podrà aplicar un cupó a cada link de pagament.

Activa els pagaments introduïts pels clients

Amb Links de pagament Square, pots oferir als clients l’opció d’introduir el preu durant el procés de pagament. Per fer-ho, hauràs d’activar l’opció corresponent des del Tauler de control en línia de Square o l’aplicació de TPV Square.

Des del Tauler de control en línia de Square:

1. Al Tauler de control en línia de Square, ves a Links de pagament.

2. Selecciona Crea un link de pagament.

3. Selecciona Cobra un pagament.

4. Introdueix un nom per al link que es mostrarà al client.

5. A Configuració avançada, marca l’opció Permet que el client estableixi el preu.

6. Completa la configuració del link de pagament i selecciona Crea el link.

7. Selecciona Copia el link per compartir-lo on vulguis.

Trobaràs més recursos sobre com crear i gestionar Enllaços al procés de pagament a l’aplicació.

Redirigeix els usuaris a un web després del procés de pagament

Si vols redirigir els clients que hagin completat el procés de pagament a una pàgina del web:

1. Inicia la sessió al Tauler de control en línia de Square i fes clic a Procés de pagament en línia.

2. Fes servir els botons per indicar si vols crear un link, un botó o un codi QR.

3. A Finalitat del link, indica si es farà servir per cobrar pagaments, vendre articles o acceptar donacions.

4. Introdueix un nom per al link (que es mostrarà al client) i l’import que vols cobrar. Si se’t demana, tria una Freqüència.

5. Afegeix una descripció i una imatge (opcional) per al link de pagament.

6. Al menú Configuració avançada, activa l’opció Redirigeix a un web després del procés de pagament i introdueix l’URL corresponent. Nota: ara mateix, aquesta opció no està disponible per als links d’esdeveniments.

7. Fes clic a Crea un link.

8. Fes clic a Copia el link per compartir-lo on vulguis.

Activa camps personalitzats

Activa l’opció Activa els camps personalitzats i introdueix el títol del camp que vulguis afegir. Pots crear fins a dos camps personalitzats i afegir-los al link de Links de pagament Square per recopilar informació addicional dels clients.

1. Inicia la sessió al Tauler de control en línia de Square i fes clic a Procés de pagament en línia.

2. Fes servir els botons per indicar si vols crear un link, un botó o un codi QR.

3. A Finalitat del link, indica si es farà servir per cobrar pagaments, vendre articles o acceptar donacions.

4. Introdueix un nom per al link (que es mostrarà al client) i l’import que vols cobrar. Si se’t demana, tria una Freqüència.

5. Afegeix una descripció i una imatge (opcional) per al link de pagament.

6. Al menú Configuració avançada, activa l’opció Activa els camps personalitzats. Afegeix el nom dels camps personalitzats que vulguis que es mostrin durant el procés de pagament.

7. Fes clic a Crea un link.

8. Fes clic a Copia el link per compartir-lo on vulguis.